Eigen website maken

Artikel geplaatst op: 22-07-2015

Hoe kan ik een eigen website maken? U stelt zich deze vraag waarschijnlijk omdat u weinig tot geen budget heeft voor een website.

 

Het hebben van een website zal te allen tijden kosten met zich mee brengen. Op het internet zijn tools te vinden waarmee u zelf uw website kunt maken.  Echter het maken van website is specialistisch werk en zonder enige kennis of ervaring, is het nagenoeg onmogelijk om een profesionele website te maken. Een website is het online visitekaarte van uw bedrijf. Een ondernemer wil ongetwijfeld dat de website van de onderneming een goeie uitstraling heeft, omdat het nou eenmaal een van de belangerijkste communicatie kanalen van het bedrijf is.

 

Een goede website zal altijd ten goede komen van het bedrijf. Tuurlijk is het een inverstering. De marktprijs voor een op maat gemaakte website die u zelf kunt beheren ligt zo tussen de 1200 en 3000 euro. Wij snappen dat een kleine ondernemer, ZZP-er of een MKB bedrijf niet altijd een budget tussen de 1200 en 3000 euro heeft voor een website. Wij van Wrux bieden daarom een website aan, die u zelf kunt beheren en ook geoptimaliseerd is voor mobiel en tablet vanaf al 599,- euro. Uiteraard blijft dit een investering voor een ondernemer, maar een professionele website levert ook indirect geld op. Het hebben een goede website zal een klant eerder overhalen om een dienst of product bij u af te nemen, simpelweg omdat u profesioneler overkomt dan de concurrent met een minder goede website.

 

 

Voor meer informatie kijk op de volgende pagina's

Eigen website maken