Goedkope website laten maken in Groningen

Artikel geplaatst op: 22-07-2015

Betaalt niet 1500 tot 3000 euro voor een website, bij ons kan dit voor slechts 599,- euro. Dus wanneer je ondernemer in de regio Groningen bent en je hebt geen groot budget voor een website, dan is een wrux-website een uitstekende oplossing! Ook ondernemers buiten de regio Groningen zijn uiteraard van harte welkom bij ons.

 

Een zelf te beheren website voor slechts 599,- euro

Voor een professionele website voor je bedrijf, mag je tegenwoordig al gauw 1500 tot 3000 euro aan budget uittrekken. Wij begrijpen dat niet elke ondernemer dit bedrag wil of kan uitgeven voor een website. Wij zijn daarom Wrux gestart om de ondernemers die niet een groot budget hebben toch een professionele website aan te kunnen bieden. Wij bouwen vanuit ons kantoor in Groningen een unieke website die zelf beheert kan worden al voor 599,- euro. Misschien oogt dit niet voor iedereen meteen goedkoop, maar tegenover de marktprijs voor een professionele website is dit zeer zeker een goedkope prijs voor een volledige website. 

 

Ondanks dat onze websites goedkoper zijn, doen onze website zeker niet onder voor een website van 1500 tot 3000 euro. Bent u benieuwd hoe wij deze prijzen kunnen hanteren? Neem vrijblijvend contact met ons op, voor verdere uitleg. 

 

Groningen

Zit je in de regio Groningen, dan komen wij graag bij je langs om je website wensen in kaart te brengen. Uiteraard ben je natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor aan het boterdiep in de binnenstad van Groningen.

Voor meer informatie kijk op de volgende pagina's

Goedkope website laten maken in Groningen