Aanvullende Modules

Voor de pakketten professioneel en expert kunt u gemakkelijk aanvullende modules toevoegen. We beschikken over vijf verschillende aanvullende modules.  Deze modules kunnen samen of los van elkaar worden toegevoegd aan uw gekozen pakket. 

Deze modules zijn ontwikkeld, zodat u zelf kunt bepalen welke functionaliteiten u wel of niet op uw website wilt hebben.

 • Meertaligheid module

  Voor websites die meerdere talen bevatten hebben we een meertaligheidsmodule ontwikkeld. Zo kan de gebruiker van de website selecteren in welke taal de website getoond moet worden en kan de beheerder van de website zelf gemakkelijk instellen welke teksten en titels bij de bijbehorende talen horen.

  € 100,-
 • Fotoalbum/portfolio module

  Het presenteren producten of diensten kan via onze fotoalbum/portfolio module. Op deze wijze kunnen producten op een gebruikersvriendelijke manier worden gepresenteerd aan potentiële klanten.

  € 75,-
 • Nieuws module

  Graag klanten of andere bezoekers op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen het bedrijf of de branche van het bedrijf? Het is allemaal mogenlijk met onze nieuwsmodule.

  € 75,-
 • Events module

  Een overzicht van belangerijke events? Een veel gebruikte weergave methode is via een agenda waarin alle afspraken zijn weergeven. Een lijstweergave dienst hier ook uitstekend voor.

  € 100,-
 • Blog module

  Een blog bijhouden op je website? Het kan met onze blogmodule.

  € 75,-
 • Een idee voor een module?

  Zelf een idee voor een module. Neem contact met ons op en we zullen samen kijken hoe we de wens in de website kunnen implementeren

  op aanvraag