Wie zijn we?

WRUX Is een internetbureau in Groningen gespecialiseerd op het gebied van het ontwikkelen van betaalbare en unieke websites. Ons internetbureau focust zich full-time op het ontwikkelen van websites vanuit hartje Groningen.

 

Wrux is opgericht door twee enthousiaste ondernemers met passie voor het web. 

Al meer dan vijf jaar zijn we, Sebastiaan Pasma en Jens Scholtanus, druk bezig met het ondernemen op internet. Al in 2009 ontwikkelden we samen onze eerste websites. 

 

We begrijpen dat startende, kleine of middelgrote bedrijven een betaalbare oplossing willen voor de ontwikkeling van een website.  WRUX heeft een eigen beheersysteem (CMS) ontwikkeld. De websites worden gekoppeld aan ons eigen CMS (Content Management Systeem), waardoor de klant zelf de website kan beheren. In dit beheersysteem kunnen door de websiteeigenaar zelf onder andere teksten en afbeeldingen worden gewijzigd. Door het gebruik van dit eigen beheersysteem en onze werkmethode, is het voor ons mogelijk om goedkoop een website te ontwikkelen. De websites die we ontwikkelen zijn responsive. Dit houdt in dat deze websites naast voor de desktop computer, ook geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Wie zijn we?

Vestiging

In 2015 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor, aan de noordkant van het centrum van Groningen. Ons kantoor is gevestigd op de eerste verdieping van in 'de Pijp', (Boterdiep 69-1)

Benieuwd naar ons kantoor of naar wat we precies doen? Kom voor een verdere kennismaking gerust eens langs.

Vestiging
Vestiging
Vestiging