Werkwijze

Onze werkwijze is transparant, waardoor je meteen inzicht hebt in de ontwikkelingskosten van de websites die wij realiseren. Wij werken met 3 pakketten voor de realisatie van de website. Mochten er toch andere wensen zijn dan de genoemde pakketten bieden, kijk dan naar de aanvullende modules. Wil je een meer complexe webapplicatie laten maken, zoals bijvoorbeeld een webshop? dan kunt u ook altijd contact opnemen voor een op maat gemaakte offerte. 

 

Alle door WRUX gerealiseerde websites hebben een uniek ontwerp. Bij keuze van ons 'professioneel' of 'expert' pakket krijg je een unieke website die door ons wordt ontworpen. 

 

Onze missie is: "ondernemers voorzien van een gebruikersvriendelijke website voor een schappelijke prijs. Door een passende website te onwikkelen, die bijdraagt aan de verkoop van de diensten en/of producten van het bedrijf.".

 

Je zult je misschien afvragen waarom we onze websites zo scherp aan kunnen bieden.
Het platform waarmee we de websites realiseren, hebben we in de afgelopen jaren ontwikkeld. Dit betekent dat je als nieuwe klant profiteert van alles wat we voor eerdere klanten al eens ontwikkelden.

Wij verzorgen alle beveiligingsupdates en backups van het platform en de websites die erop gemaakt zijn, zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. 

 

Functies die wij in de toekomst ontwikkelen voor klanten zullen worden doorgevoerd in het platform, waardoor ook jij profiteert van ontwikkelingen van andere toekomstige klanten.

 

Uiteraard bespreken we in een persoonlijke intake je persoonlijke wensen met betrekking tot je website.

Proces

De realisatie van een website kent de onderstaande vier stappen. 

 

Planning

Planning

Voordat we beginnen plannen we een intakegesprek in. We zullen dan meedenken over het vertalen van de wensen en de uitstraling van het bedrijf naar een bijpassende website.

 

Nadat de wensen in kaart zijn gebracht, stellen we een planning op. Zo werken we planmatig en gestructureerd aan je website.

 

De planning bestaat uit de volgende fases; design, feedback op het design, ontwikkeling, koppeling aan het cms en de oplevering van het ontwikkelde resultaat. 

 

Design

In een persoonlijk intakegesprek kan worden aangegeven aan welke (huis)stijl de website moet voldoen, denk hierbij aan de kleurstelling, het lettertype of andere specifieke vormgevingsaspecten waaraan het ontwerp van de website moet voldoen.

 

Nadat we een duidelijk beeld hebben geschetst, ontwerpen we binnen week een website. Vervolgens is er een feedback moment waarin de klant feedback op het ontwerp kan geven. Deze feedback wordt verwerkt in het definitieve ontwerp. 

Met uitzondering van het basis-pakket

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Wanneer op het verbeterde ontwerp akkoord is gegeven, gaan we over naar de ontwikkeling van de website.

 

Het ontwerp zetten wij om naar een responsive website. Dit houdt in dat de website niet alleen voor je laptop en desktop pc is geoptimaliseerd, maar ook voor tablets en smartphones.

 

Design

Beheersysteem (CMS)

Omdat je graag zelf controle houdt over de inhoud van de website zullen we in deze laatste fase de koppeling met ons beheersysteem realiseren.* 

 

Teksten en afbeeldingen kunnen op deze manier gemakkelijk door onze klant zelf worden gewijzigd.

Met uitzondering van het basis-pakket